azia tattoo fonyod.png
  • Facebook Social Icon

Baranyai Béla " Azia " és

Tomolák "Berta" Dániel vagyunk !

Köszöntünk az oldalunkon!

Tekintsd meg tetoválásainkat és

Azia festményeit, munkásságát.

Azia Tattoo Stúdió

1/2

Baranyai Béla Azia, tetováló, festő-alkotó vagyok. Rajzolni, már egészen kicsi gyermekkoromban kezdtem. Tehetségesnek bizonyultam, de én csak saját szórakoztatásomra műveltem sok-sok évig. Egyszer, a kilencvenes évek 
közepe felé, láttam először profinak látszó tetoválást. Gondoltam, én is próbálkozhatnék bőrre rajzolással. 
Hosszú, göröngyös útra léptem akkor, a művésszé formálódás nehéz, de szép ösvényére. Tetováló pályafutásomat 1996-ban kezdtem. Közben sok hazai és külföldi tapasztalatot szereztem. Első szalonomat Kazincbarcikán majd Budapesten nyitottam, tetováltam franciaországi és németországi szalonokban.  2014-ben elköltöztem a csodálatos Dél-balatoni kisvárosba Fonyódra, ahol megnyitottam az Azia Tattoo Galériát. Közben, beleszerettem a festészet titokzatos világába. Voltak kiállításaim sokfelé, és alkotótáborokon vettem részt.

Tomolák „Berta” Dániel vagyok, tetováló. Mióta az eszemet tudom, mindig is érdekelt a művészet, az, hogy valamit alkossak és létrehozzak egy teljesen új dolgot. Ez a gondolat motivált már egészen kis töpörtyű korom óta. Kíváncsi természetemnek köszönhetően sokat kísérleteztem, így a tetoválás mellett volt szerencsém belekóstolni többek között a tervezőgrafikába, digitális festőművészetbe, karaktertervezésbe, és egy kicsit a formatervezés világába is.


Tetoválással 2011 óta foglalkozom, 2019 óta pedig az Azia Tattoo tagja vagyok. Eleinte autodidakta módon igyekeztem fejleszteni magamat, majd kicsit később, mikor úgy éreztem, elegendő tudást szívtam magamba, élesben is kipróbáltam magamat. Szerelem volt első blikkre, ami azóta sem fakult meg. Mivel a grafikai szemlélet is erősen hat rám, ezért igyekszem egyfajta közös nevezőre hozni a két műfajt, hogy abból valami új és különleges jöhessen létre. 

A galériában megnézheted eddigi

munkáim egy részét. A különböző

stílusokból válogattam össze. 

Baranyai Béla / Azia Tattoo

Fonyód Karácsonyi Sándor utca 27

Telefon: 06-30-974-2263

Tomolák "Berta" Dániel / Azia Tattoo

Fonyód Karácsonyi Sándor utca 27

Telefon:06-70-550-5794

A különböző festményeimből és

sorozatokból készítettem  a  bemutatót.

Kiállítások és megnyitók fényképeiből készítettem egy kis válogatást. 

Nézd meg.

Egy riport videó velem

 
 
 
 
 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now