A Tűzraktér alkotóház az Oktogonnál, sok érdekes, izgamas figurával ismerkedhettem meg és pár felejthetetlen évet alkothattam itt.

tattoofonyod22.jpg
tattoofonyod23.jpg

Az első önálló kiállításomon készültek a képek a Vis Major Caféban Budapesten. Paulinyi Tamás író, költő pszi-kutató nyitotta meg. Szép sokan összegyűltünk, és nagyon izgultam…

Az ózdi örökségvédelmi festőtáborokban részt venni nagyon izgalmas, és tanulságos volt.

Sok barátot, kollégát ismerhettem meg ezeken. 2008-2012-ig a nyarak csúcsélménye volt.

Volt egy érdekes kezdeményezés külföldi művészekkel, akik a Duna forrásától hajózva lefelé a Fekete tengerig, a közbenső városok alkotóival közreműködve megfestettünk egy tekercs vásznat.                                                                                                                                   

A Klebelsberg kultúrkúriában 6 Art csoport tagjaként vettem részt ezen a kiállításon, kedves barátaimmal 2011-ben, úgy, hogy életnagyságú kartonfigurám díszelgett a többiek között, mert épp Franciaországban tetováltam.

2012 március: La France vue par des yeux hongrois.(Franciaország magyar szemmel) önálló kiállításom Chateau Thierry, Franciaország volt, ahol a tánc világnapján vehettem részt.

  Jó buli volt…

A festőtanárom, és barátom meghívott a tanítványait bemutató tárlara Balatonalmádiba, ahol többek közt a tanuló munkáimat tudtam bemutatni.

Ekkor voltam először a Balaton tárlaton, azután még 2015, és és 2017-ben is mutathattam be itt képeimet.

2013 tavaszán a Bárka színházban egy kolléganőmmel közösen állíthattunk ki.

2013 június Útközben (önálló kiállításom) Radvánszky-kastély, Sajókaza. Nagyon sok barátom eljött ide, mivel én is Borsodból származom. Itt Kiss Melinda írónő nyitotta meg a tárlatomat. Azóta Ő már sajnos nem él közöttünk…Isten véle…

Még az év őszén a Bp. Bartók Béla úti Moha kávézóban kedvenc kollégáimmal tárlatoltunk,ahol az est fénypontjaként a Muzsikás együttes kiváló prímása Sípos Mihály húzta a talpalávalót.

2014 tavaszán pedig a Madách színházban mutathattam be a képeimet ahol pedig R. Kárpáti Péter színművész méltatta a műveimet. Közben készítettem illutrációkat az akkor készülő filmjéhez.

tattoofonyod22.jpg

Nyáron pedig már az én imádott balatoni városkámban Fonyódon, a Feng Shui galériában lett egyéni kiállításom.

Az agárdi közösségi házba 2018 tavaszán hívtak meg kiállítani. Nagyon barátságos, családias rendezvény volt.